Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

NagyKoncert Aréna


Papp László Budapest Sportaréna

2018. szeptember 27. 19:30

25 éves a Nemzeti Kulturális Alap
NagyKoncert Aréna, a fesztiválszezonzáró ünnepi show
- A Könnyűzene Kollégiumának eseménye -

A Nemzeti Kulturális Alap 2018-ban ünnepli negyedszázados fennállásának évfordulóját. Az évforduló keretében valósul meg a 25 év, 25 nap, 25 esemény elnevezésű programsorozat, melynek egyik állomása a Könnyűzene Kollégiumának eseménye, a NagyKoncert Aréna koncertshow, amely egyben a 2018-as fesztiválszezon hivatalos záróeseménye is.

A NagyKoncert Aréna show 2018. szeptember 27-én kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában, ahol 12 zenekar, 12 vendégművész legnagyobb és legismertebb slágerét, és az egyik legismertebb magyar dal átdolgozását viszi színpadra.

A koncertet a magyar jazz legkiemelkedőbb szólistáival teletűzdelt Modern Art Orchestra nyitja. Utánuk színpadra lépnek a következő sztárzenekarok, az alábbi vendégekkel: a Blahalouisiana Szűcs Krisztiánnal, a Kelemen Kabátban Péterfy Borival, a Fish! Lányi Lalával, a Cloud 9+ Varga Liviusszal, az Ivan & the Parazol Karácsony Jamesszel, a The Biebers Charlie-val, a Magashegyi Underground Járai Márkkal, a Hooligans Pásztor Annával, a Supernem a Punnany Massif frontembereivel, a Margaret Island Bródy Jánossal, a Brains Caramellel, és nem utolsó sorban a Republic Nagy Feróval. Az esemény befejezésében a Szállj el kismadár című dal csendül fel JumoDaddy újra gondolásában.

Az est házigazdája Bűdi Szilárd, aki már válogatja a zenekari sztorikat, sőt videókkal is készül, hogy még több emléket idézzen meg az elmúlt 25 évből, és napjaink fesztiváljairól. 

A jegyek korlátozott számban 1500 forintért kaphatóak, melyek tartalmaznak 2 darab lefogyasztható italkupont is, valamint beváltható a teljes jegyár értékében a DRK üzletekben országszerte.

A NagyKoncert Aréna esemény a 25 éves Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg, az EFOTT Fesztivál szervezésében.